Ir a la web del INAEM (ventana nueva)
Usted está aquí: Inicio Guía de la Danza Guía de la Danza Centros de enseñanza Varium Espai de moviment

Guía de la Danza

Centros de enseñanza

Varium Espai de moviment

C/ Jaume Piquet, 7 08017 Barcelona (Barcelona)
Comunidad autónoma: Cataluña
Teléfono: 932051560
E-mail: info@varium.biz
Carácter: Privado
Especialidad: Danza contemporánea, danzas urbanas

Dirigit per Anna Sànchez i Xavier Fruitós; Varium és un centre privat que des de el 1987 es dedica a l’ensenyament de la dansa i el moviment corporal. Oferim un ampli ventall de matèries i nivells, a partir dels 5 anys. Tant principiants, iniciats com professionals hi poden trobar el seu espai de treball i benestar.

Fa 10 anys varem encetar un nou projecte de formació de ballarins a partir del 16 anys, que a tingut molt bona acceptació.
El 70% dels alumnes són estrangers cosa ens dona un constant moviment intercultural que ens fa créixer i ens facilita els intercanvis amb països europeus com França, Alemanya, Bèlgica o Suïssa.
Actualment el centre es seu de dos grups de dansa amateurs dirigits per Nil Fruitós i una Companyia professional; Brodas, dirigida per Lluc i Pol Fruitós.
Així doncs tota una família i un equip molt professional de professors i coordinadors treballem junts per donar vida a Varium. Creiem que un cos actiu ajuda a aclarir la ment. La dansa amb les seves múltiples formes és un art ancestral present en totes les cultures, que ajuda a canalitzar l’energia i a trobar un bon equilibri.

Geolocalización:
Acciones de Documento
  • Compartir
  • compartir en Facebook

© INAEM. - Ministerio de Cultura y Deporte

Proyecto desarrollado por SEMIC